KINDERFEESTJES

Je hoeft geen 18 jaar te zijn om te komen paintballen, vanaf 6 jaar ben je al welkom! Dus voor een te gek kinderfeestje kun je ook bij ons terecht op onze speciaal ingerichte baan, de kinderen maken gebruik van voor kinderen ontworpen airsoft guns en worden begeleid door professionele marshalls.

KLIK HIER VOOR DE ARRANGEMENTEN >>

FOTO'S

KINDERFEESTJE 1
Voor een onvergetelijk kinderfeestje bent u bij paintball drenthe aan het goede adres: De kinderen gaan +/- 2 uur paintballen (uiteraard geschikt voor kinderen) incl. 125 paintball-en per kind, overall, masker en ranja. Bij deze activiteiten word de groep begeleid door één van onze Marshalls. Bij mooi weer is het mogelijk om op locatie te zwemmen.
Prijs €15,- per kind
eigen consumpties niet toegestaan

DIT KINDERFEESTJE BOEKEN
KINDERFEESTJE 2
Voor een onvergetelijk kinderfeestje bent u bij paintball drenthe aan het goede adres: De kinderen gaan +/- 2 uur paintballen (uiteraard geschikt voor kinderen) incl. 125 paintball-en per kind, overall, masker en ranja. Bij deze activiteiten word de groep begeleid door één van onze Marshalls. Na het paintball spelen krijgen de kinderen in het bos 2 a 3 broodjes knakworst per kind. Bij mooi weer is het mogelijk om op locatie te zwemmen.

Prijs €18,- per kind
eigen consumpties niet toegestaan

DIT KINDERFEESTJE BOEKEN